У Крюковщині Київської області, в житловому комплексі Акварелі 2 сталася страшна автокатастрофа, в лікарню потрапили жінка з двома дітьми. В результаті зіткнення автомобілів Фольксваген і Фіат, пасажири і водій Фольксвагена потрапили в лікарню. Причини аварії і повну картину обставин зараз з'ясовує слідство.

На місце виїхала патрульна поліція і швидка. На щастя, життя постраждалих у ДТП на даний момент вдалося врятувати. На даний момент вони знаходяться у лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, за попередніми даними їх життю нічого не загрожує.

Очевидці стверджують, що водій автомобіля Fiat міг перебувати в нетверезому стані. Ще однією версією події є технічна несправність Volkswagen, яку мати дітей не помітила зважаючи несвоєчасного проведення техогляду машини.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про жахливе ДТП в Росії, тотожній трагедії у Харкові. Там молода автоледі 20 років на пішохідному переході наїхала на шістьох пішоходів. На щастя, всі залишилися живі, проте отримали серйозні травми. Дівчину чекає сувора відповідальність аж до тюремного терміну і позбавлення водійських прав. Про обставини ДТП читайте в нашому недавньому матеріалі.

Також ми повідомляли про те, що в місті Рівному п'яний водій перекреслив долю двох підлітків. Дівчина померла на місці, хлопець у реанімації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На жаль, п'ятниця, 2 листопада, виявилася багатою на ДТП. Так, в Ірпіні дитина випала з маршрутки, в якій раптово відчинилися двері, прямо під колеса транспорту, що рухається. Постраждала 15-річна пасажирка госпіталізована із закритою черепно-мозковою травмою.

В цей же день тривожні новини надійшли із Запоріжжя. Там ріг тролейбуса наскрізь пробив маршрутку, переповнену людьми і ледь не вбив дитину.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у тролейбуса ріг впав прямо на проїжджаючу поруч маршрутку. Таким чином він пошкодив кілька вікон з одного боку. У той час в транспорті була пасажири.

У прес-службі патрульної поліції поки не прокоментували ситуацію. Відомо тільки, що в результаті події постраждала дитина, якого відразу ж забрали медики швидкої допомоги. Хлопчика доставили в міську лікарню. Про його стан поки нічого невідомо. Про те, як пережили події інші пасажири маршрутки, не повідомляється. Слідство встановлює подробиці події.