2 листопада в Запоріжжі сталася аварія, в результаті якої постраждала неповнолітня дитина

ДТП

Трагедія сталася в центрі міста в громадському транспорті. Як повідомляють місцеві ЗМІ, у тролейбуса ріг впав прямо на проїжджаючу поруч маршрутку. Таким чином він пошкодив кілька вікон з одного боку. У той час в транспорті була пасажири.

У прес-службі патрульної поліції поки не прокоментували ситуацію. Відомо тільки, що в результаті події постраждала дитина, якого відразу ж забрали медики швидкої допомоги. Хлопчика доставили в міську лікарню. Про його стан поки нічого невідомо. Про те, як пережили події інші пасажири маршрутки, не повідомляється. На місце ДТП прибули правоохоронці, які встановлюють причини події.

Запоріжжя

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначимо, що останнім часом у Запоріжжі жителі досить часто скаржаться на стан тролейбусів. Вони стають небезпечним засобом пересування. Цей випадок – як доказ того, що їх необхідно ремонтувати, а ще краще – змінювати, оскільки терміни експлуатації поступово підходять до кінця.

Також варто підкреслити, що з 1 листопада в Запоріжжі підняли вартість проїзду в громадському транспорті. На комунальних засобах пересування – на 1 гривню. У маршрутках ціна склала від 7 гривень. Однак проблема нестачі маршруток залишається для запорожців на першому місці. У годину-пік салони настільки забиті, що неможливо навіть нормально стояти, не кажучи про сидячих місцях.

Нагадаємо, раніше неймовірний інцидент з грабіжниками і київськими копами потрапив на камеру

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Дніпре останки пенсіонерки третій день лежать на трамвайних рейках: фото 18+


"Знай.uа" писав, з'явилося перше фото лідера "Дизель Шоу" після фатальної аварії.