Вдень 3 листопада в селищі Шуя Пріонежського району сталася пожежа у житловому будинку на вулиці Польова. Як повідомили в МНС, в Карелії, в 13:07 на місце події залучали пожежно-рятувальні підрозділи Пріонежського району та міста Петрозаводськ, 17 людей і чотири одиниці техніки. Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Відомо, що один з приватних будинків злетів на повітря після сильного вибуху в карельському селищі Шуя. Очевидці побачили подобу "ядерного гриба". Попередньо, вибухнув газ.

Як повідомили очевидці у паблику "ДТП Петрозаводська і Карелії" в соціальній мережі "Вконтакте", у приватному будинку стався вибух газу.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як пізніше повідомили в службі МНС, в будинку вибухнув опалювальний котел.
Після хлопкапочалася пожежа. Вогонь перекинувся на сусідню будівлю. Прибулим пожежникам вдалося оперативно локалізувати загоряння. Завдяки щасливому випадку, ніхто не постраждав.

Очевидці зняли це на відео, яке згодом виклали в інтернет.

Нагадаємо, у київському метро повідомили про мінування. У результаті цього була перекрита станція Майдан Незалежності.

Як повідомляв портал "Знай.uа", троє дітей виявлені загиблими на місці пожежі в приватному будинку в Самарській області. Зараз вже відомо, що пожежа сталася в ніч з суботи на неділю 3 листопада в селі Старий Буян, що в Красноярському краї.

Також "Знай.uа" писав, у Лондоні сталася пожежа поблизу посольства Саудівської Аравії. Очевидці події зазначають, що пожежа спалахнула поруч з дипломатичним будівлею Саудівської Аравії. Більше того, вони відзначають, що незадовго до появи вогню було чутно кілька вибухів.