У Києві на Борщагівці стався нещасний випадок з необережності пасажира. Чоловік випав з вікна прямо на залізничне полотно під колеса електрички, поки поїзд рухався, і отримав травми, несумісні з життям. Це сталося 2 листопада близько 11:00, перед станцією Фармацевтична. Прибулим на місце медикам швидкої залишалося тільки констатувати смерть – реанімаційні заходи не дали результату.

Повідомляється, що чоловік їхав електропоїздом №6808 повідомленням Борщагівка – Гребінка (Полтавська область). Точно невідомо, випав чоловік сам або був викинутий кимось, хто перебував у вагоні. Також поки не вдалося встановити особу чоловіка – у нього не було при собі документів. Офіційного підтвердження трагедії поки не надійшло, однак очевидці одностайні в тому, що розповідають.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про трагедію, яка сталася у потязі сполученням Львів-Запоріжжя. Пасажирка померла прямо у вагоні. Із-за нещасного випадку поїзд затримали на півгодини.

Молоду жінку без ознак життя виявила в спальному вагоні провідниця поїзда.

Поїзна бригада викликала на криворізький вокзал медиків і правоохоронців. Поліцейські провели слідчі дії та опитування залізничників. Через інцидент відправлення поїзда було затримано на півтори години.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також ми повідомляли про кричущий випадок у Дніпрі. Трамвай на смерть збив літню жінку і травмував її семирічну онуку. Історія холодить душу вже сама по собі, але вона отримала не менш жахливе продовження – кілька днів останки бабусі пролежали на трамвайних рейках, поширюючи трупний запах і лякаючи перехожих, а комунальні служби не діяли.

Страшна аварія сталася в Запоріжжі. Там ріг тролейбуса відламався і влетів в маршрутку, повну пасажирів, і, пробивши транспортний засіб і ледь не вбив дитину.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у тролейбуса ріг впав прямо на проїжджаючу поруч маршрутку. Таким чином він пошкодив кілька вікон з одного боку. У той час в транспорті була пасажири.

У прес-службі патрульної поліції поки не прокоментували ситуацію. Відомо тільки, що в результаті події постраждала дитина, якого відразу ж забрали медики швидкої допомоги.

Хлопчика доставили в міську лікарню. Про його стан поки нічого невідомо. Про те, як пережили події інші пасажири маршрутки, не повідомляється. На місце ДТП прибули правоохоронці, які встановлюють причини події.