У п'ятницю ввечері, 2 листопада, у США в місті Балтімор сталося часткове руйнування сортувального центру Amazon. Відомо, що в результаті події загинули дві людини. Про це, повідомив телеканал CNN.

Рятувальники працюють на місці події і намагаються встановити, чи залишився ще хтось під завалами.

Влада поки не називає можливі причини обвалення, проте більшість очевидців відзначають, що перед руйнуванням будівлі в місті була негода.

"Я стояв всередині будівлі і розмовляв з одним із хлопців. Потім я пішов в ліве крило будівлі, він – в праве. І раптом ми почули ці гучні звуки. Щось падало з величезною силою. Це відчувалося, як ніби скрізь падають бомби. І вся сторона будівлі просто почала падати", – розповів працівник Amazon Брандон МакБрайд, який на момент інциденту знаходився всередині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зараз рятувальники продовжують розбирати завали.

Варто відзначити, що в суботу, 3 листопада, також у селищі Шуя Пріонежського району сталася пожежа у житловому будинку на вулиці Польова. Як повідомили в МНС, в Карелії, в 13:07 на місце події залучались пожежно-рятувальні підрозділи Пріонежського району та міста Петрозаводськ, 17 людей і чотири одиниці техніки.

Известно, що один з приватних будинків злетів на повітря після сильного вибуху в карельському селищі Шуя. Очевидці побачили подобу "ядерного гриба". Попередньо, вибухнув газ.

Як повідомили очевидці в пабліку "ДТП Петрозаводська і Карелії" в соціальній мережі "Вконтакте", у приватному будинку стався вибух газу.

Як пізніше повідомили в службі МНС, в будинку вибухнув опалювальний котел.

Після бавовни почалася пожежа. Вогонь перекинувся на сусідню будівлю. Прибулим пожежникам вдалося оперативно локалізувати загоряння. По щасливому випадку, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, в Аргентині кабіна ліфта з людьми впала в шахту ліфта. У тому числі в ліфті перебував чиновник країни.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Сполучених Штатах Америки сталася страшна авіакатастрофа. Так, недалеко біля військової авіабази "Енглін" ВВС США зазнав аварії легкомоторний літак Beechcraft Be-60. Відомо, що на борту літака перебувало чотири людини.

Також "Знай.uа" писав, у Венесуелі стався потужний землетрус. Найбільше постраждала столиця країни Каракас. У результаті сильних підземних поштовхів ледь не впав хмарочос, який зараз перебуває в аварійному стані.