Російським ремонтникам, які виконують роботи по відновленню важкого авіаносного крейсера Адмірал Кузнєцов, абсолютно не заважає те, що палуба авіаносця проломлена баштовим краном. Кран впав під час аварії з плавучим доком ПД-50 на 82-му судноремонтному заводі (СРЗ). На палубі утворився великий пролом 4х5 метрів, однак фахівці цю справу ігнорують, пише український журналіст Андрій Клименко у своєму Фейсбуці, докладаючи скрін новини ТАСС.

"Кран плавдока ПД-50, який зараз знаходиться на палубі "Кузнєцова", не перешкоджає виконанню запланованих робіт", - заявив співрозмовник агентства.

У той же час, російські ремонтники заявляють, що проводять ремонтні роботи на інших ділянках корабля, і незважаючи на незаплановане доповнення у вигляді баштового крана, роботи з реставрації судна будуть закінчені вчасно. Як будуть прибирати кран з палуби, поки не знають. За словами росіян, план по зняттю конструкції "поки опрацьовується". Складається враження, що впади на авіаносець хоч кран, хоч метеорит, працівники будуть імітувати бурхливу діяльність, поки нічого не буде зрушуватися з місця. Хотілося б подивитися на реакцію Путіна, що поклав на авіаносець масу надій.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про те, що путінський Адмірал Кузнєцов потрапив у страшну катастрофу. Десятки жертв опинилися в реанімації. Аварія сталася через стрибок напруги.

Плавучий док ПД-50, де стоїть на ремонті авіаносець "Адмірал Кузнєцов", повністю затонув в Мурманську. В результаті інциденту постраждали чотири людини.

"В ході операції по спуску "Адмірала Кузнєцова" на воду відбувся стрибок напруги з берега, встали насоси і сталося несподіване занурення дока у воду. Поки не можу сказати, наскільки пошкоджений док", - цитують ЗМІ представника відповідального за ремонт корабля Центру судноремонту "Зірочка" Євгена Гладишева.

Постраждалих, які впали у воду Кольського затоки, доставили в лікарню. Начальник Мурманського територіального Центру медицини катастроф Віктор Рогалев уточнив, що вони отримали переохолодження. Одна людина госпіталізована з травмою черевної порожнини.

Також ми писали про те, що росіяни знайшли в катастрофі плавучого дока український слід – з'явилося відео аварії Адмірала Кузнєцова.

Повідомляється, що доля судна опинилася під великим питанням – остання надія Путіна йде на дно.