Під Сєвєродонецьком, в селі Щедріщево біля закинутого дитячого табору знайшли схованку зі зброєю і боєприпасами. За даними місцевих правоохоронців, виявили її бійці "Корд", на місце викликали вибухотехніків та кінологів.

Оперативники провели огляд території і приміщень колишнього табору, у підвалі помітили повні ящики з цинку з різними видами вибухонебезпечних предметів, зокрема:

чотири гранатомета РПГ-22, чотири гранатомети РПГ-26, 130 гранатометним пострілів ПГ-7, 140 порохових зарядів до пострілів ПГ-7, 246 корпусів гранат (Ф-1, РГД-5, РГН, РГО), 339 детонаторів, 70 димових гранат РДГ-2Б, 80 патронів калібру 14,5 мм з підривниками МДЗ, 31 запала, п'ять димових хв ДМ-11, 701 пострілів ВОГ, дві сигнальні міни, тротилову шашку, п'ять пострілів до РПГ, чотири реактивні двигуни , дві бойові частини ПГ 22, два снаряди 30 мм і близько 54 000 патронів різного калібру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Вирішується питання про внесення відомостей в ЕРДР. Оперативники встановлюють осіб, які залишили схрони", - підкреслили у поліції.

Дивіться: у дворі музичної школи знайшли склад боєприпасів

Нагадаємо, стало відомо, скільки коштували українцям наслідки вибухів в Ічні. Як повідомляв "Знай.ua", бійці ЗСУ отримають зброю новітнього зразка. Також "Знай.ua" писав, за фактами вибухів на військових складах під Ічнею Чернігівської області до відповідальності були притягнуті 65 осіб.