У понеділок, 5 листопада, у Київській області сталася страшна аварія. У селі Розкішна Ставищенського району водій автомобіля ВАЗ-2108 збив дитину. Про це повідомили в ГУ Національної поліції Київської області.

Уточнюється, що 10-річна дівчинка разом із мамою і 9-річною сестричкою переходила дорогу по пішохідному переходу на центральній вулиці села. Також відомо, що дитина отримала травму ноги. Постраждалій дитині надали медичну допомогу в місцевій лікарні. Зараз дівчинка вже вдома.

фото з місця ДТП

"Як з'ясувалося в ході перевірки, водій авто за кермом перебував у нетверезому стані. Після наїзду на пішохода винуватець аварії зник з місця події, але його вдалося розшукати. Це 41-річний чоловік", – розповіли співробітники поліції.

Варто відзначити, що правоохоронці виявили в крові водія 1,9 проміле алкоголю. Крім того, після ДТП винуватець зізнався у скоєному. Авто порушника помістили на штрафмайданчик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за статтею ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) і ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що один із потерпілих, який отримав травми під час ДТП на Шулявському шляхопроводі, помер у лікарні.

В результаті аварії 48-річна пасажирка та 47-річний водій Opel доставили в лікарню, де від отриманих травм чоловік помер. За версією правоохоронців, водій автомобіля Opel не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіткнувся з іншими автомобілями.

Нагадаємо, що на шосе А4 поблизу міста Бохня (Малопольське воєводство, Польща) зіткнулися відразу чотири легкових автомобілів і двоповерховий автобус, в якому їхали українці.

Як повідомляв портал Знай.uа, водіям порадили "перевзути" автомобілі і нагадали про небезпеку на дорогах.

Також портал Знай.uа писав про трагичну ДТП на Івано-Франківщині, яка забрала життя двох людей.