Поліцейським вдалося затримати в харківському метро чоловіка, який перевозив у рюкзаку гранатомет і боєприпаси.

Цю інформацію повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Порушником виявився мешканець Закарпатської області. У нього вилучили ніж кустарного виробництва, електродетонатор без маркування, "РПГ-22", 10 запалів "УЗРГМ-2" до гранати "РГД-5", 2 гранати "РГД-5", 2 гранати "Ф-1", 2 запалу до гранати "Ф-1".

"Співробітники поліції виявили боєприпаси у 59-річного військовослужбовця на станції метро "Південний вокзал". Вилучене направлено на дослідження" поліція

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в київському метро повідомили про мінування. У результаті цього була перекрита станція Майдан Незалежності. Про це повідомили в прес-службі метрополітену. Повідомляється, що було повністю перекрито рух громадського транспорту.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 5 листопада у Києві на станції метро Хрещатик невідомий чоловік ліг між рейками в рятувальний жолоб. Крім того, відомо, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння і ніяк не реагував на реакцію оточуючих.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в центрі міста Дніпро сталася НП. Через повідомлення про замінування довелося евакуювати людей одразу з двох будівель – торгового центру Славутич та Апеляційного господарського суду.