У середу, 7 листопада, в одній з приміських маршруток Львова померла 60-річна жінка.

Цю інформацію повідомив портал ZAXID.NET з посиланням на регіональне управління Нацполіції.

Жінка раптово відчула себе недобре, швидка не встигла доїхати на місце.

"Жінка померла в маршрутці №131, що курсує за маршрутом Рава-Руська – King Cross Leopolis. Жінці раптово стало погано в маршрутці і вона померла до приїзду медиків", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що померла жінка є львів'янкою. Її тіло найближчим часом направлять на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, в Києві на Борщагівці стався нещасний випадок з необережності пасажира. Чоловік випав з вікна прямо на залізничне полотно під колеса електрички, поки поїзд рухався, і отримав травми, несумісні з життям.

Це сталося 2 листопада близько 11:00, перед станцією Фармацевтична. Прибулим на місце медикам швидкої залишалося тільки констатувати смерть – реанімаційні заходи не дали результату.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Рівному сталася страшна аварія. Так, водій Mercedes-Benz Vito наїхав на двох пішоходів. В результаті ДТП загинула 16-річна дівчина, а ще один постраждалий в даний момент знаходиться в лікарні з важкими ушкодженнями.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що жителі Тернополя активно протестують проти нових тарифів на проїзд у громадському транспорті. Люди заблокували рух у центрі міста, просто перекривши три дороги. Спочатку городяни провели акцію протесту на Театральній площі, на якій взяло участь близько тисячі осіб.