У Каліфорнії досі не можуть порахувати точної кількості жертв стрілянини у місцевому барі.

Як зазначали очевидці інциденту в коментарі місцевим ЗМІ, невідомий спочатку вистрілив в охоронця бару, потім кинув кілька димових шашок на підлогу і продовжив стріляти вже у всіх напрямках.

Дивіться: Стрілянина у каліфорнійському барі, наслідки

Поліція звернулася до місцевих жителів з проханням утриматися від відвідування району, в якому сталася стрілянина. На сайті закладу зазначено, що під час події там проходив студентський вечір музики кантрі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще


На даний момент повідомляється про 20 поранених, але припускають, що їх може бути більше. Одна людина загинула на місці.

Дивіться: Перестрілка у Каліфорнії

Нагадаємо, у місті Таузанд-Окс (штат Каліфорнія) чоловік відкрив вогонь у барі, місцеві поліцейські намагалися його затримати.Як повідомляв "Знай.ua", в моторошній ДТП загинули майже півсотні людей. Також "Знай.ua" писав, в одній з приміських маршруток Львова померла 60-річна жінка.