У середу, 7 листопада, ввечері у результаті страшної ДТП за участю двох автобусів на північному сході Зімбабве, щонайменше 30 людей загинули. Про це повідомляє телерадіомовна корпорація Зімбабве.

За її даними, лобове зіткнення автобусів сталося поряд з містом Русапе (провінція Маникаленд) на 166-му кілометрі траси Хараре - Мутаре. На даний момент поліція виявила тіла 30 загиблих. Подробиці інциденту не наводяться.

За даними місцевого видання The Herald, загинули 47 людей – 45 дорослих і дві дитини. При цьому для вилучення тіл загиблих довелося використовувати спецінструмент. У поліції підтвердили, що жертвами трагедії стали 47 осіб.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також представник поліції помічник комісара Підлогу Ньяти заявив, що число загиблих може зрости.

Окружний комісар повідомив, що влада звернулися за допомогою у приватні клініки, оскільки державні установи переповнені.

Заступник міністра промисловості і торгівлі Зімбабве Рай Моді висловив свої співчуття рідним і близьким назвавши цю трагедію "чорним днем для Зімбабве".

Причиною ДТП могло стати незадовільний технічний стан транспорту, або погана дорожня інфраструктура.

Відзначимо, в Болгарії, недалеко від міста Разград зіткнулися пасажирський мікроавтобус з фурою, в результаті чого 18 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, один з них знаходиться в комі.

Про це стало відомо з повідомлення "Укрінформ" з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ Болгарії.

Поліція вже повідомила про ДТП, цевідбулося на крутому повороті автомагістралі. В результаті зіткнення з фурою мікроавтобус перекинувся і впав у кювет.

Джерело додав:

Всі постраждалі, в тому числі водій мікроавтобуса доставлені в місцеву лікарню. Один пасажир перебуває в реанімації, він у стані коми. Постраждалих в результаті аварії відвідала віце-президентка Болгарії Іліяна Йотова

Нагадаємо, у Тверській області маршрутка потрапила в жахливу аварію. Більше десятка людей загинули.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Петропавлівському районі серед білого дня загорівся пасажирський автобус. Інцидент стався просто посеред траси на автодорозі від селища до селища Дмитрівка Сташкова. У повідомленні говориться, що спалахнув пасажирський автобус "VOLVO".

Також "Знай.uа" писав, у Черкаській області сталося страшне ДТП з участю фури. В результаті аварії постраждали школярі із селища Рокитне Київської області.