У понеділок, 6 листопада, український письменник Макс Кідрук потрапив у ДТП в Черкаській області. Як повідомляється, винуватцем аварії став нетверезий водій жигулів.

Про це у Facebook повідомив його друг Юрій Даценко.

"Виїжджаємо з Городища, а не від'їхали і 200 метрів від бібліотеки, повинні повертати наліво, але стоїть знак, що ми повинні пропустити, звертаю увагу на пошарпаний життям "Жигуль", який рухається навперейми, але включає правий поворот. Я розслабляюся, адже корито повинно проїхати повз ліворуч. Але не тут то було, адже за кермом сидів в зюзю п'яний дурень, той не викрутив кермо досить ... впечатався нам в ліве крило!", - написав Даценко.

"Перша реакція - трохи почистити нахабі пику, адже ДТП ну просто дитяче в своїй тупості, але я чую запах, бачу пику і розумію, що кулаки тут будуть зайві. Іронія в тому, що поліцейський відділок Городища знаходився в 50 метрах і навіть один з поліцейських бачив все на власні очі", - додає він.

Він також повідомляє, що ДТП трохи підпортило їх плани у турі, адже Кідрука довелося пересадити в іншу машину, а самому Даценку довелося залишитися на місці для подальших розглядів.
"Дядя Коля, мало того, що п'яний, та ще й без документів, тому чекаємо, коли дочка підвезе, а тим часом поліцейські фіксують ДТП. Я дзвоню в страхову... загалом, нічого страшного з Дастером не сталося - погнуте крило і бампер і зірвано кріплення фари. З ходовою і колесом все гаразд, машина на ходу", - пише він.

Також Даценко повідомляє, що ДТП не завадило турне письменника і він успішно виступив у Черкасах.