Неабиякий скандал розгорівся на днях в соціальних мережах навколо родини заступника голови департаменту захисту Нацполіції України Олександра Варченка, якого підозрюють у домаганнях студентки. А остання, як виявилось, зникла.

Студентка КПІ Наталія Бурейко звинуватила Варченка в сексуальних домаганнях та погрозах. Дівчина опублікувала скріни їх листування.

Дівчина звернулась до користувачів та попросила допомоги, оскільки боїться за своє життя.

А вранці, 8 листопада, стало відомо, що дівчина… зникла. Зв'язку з нею немає.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"В останні тижні моє життя перетворилося на пекло. Все це якийсь сюрреалізм і нагадує чи невдалий розіграш, або фільм жахів. Все почалося з рандомного свайпа в Tinder і ненав'язливого спілкування вечорами. Так я познайомилася з ним, з Олександром...", - написала Наталія.

Спочатку, за словами дівчини, чоловік засипав її компліментами та обіцяв "озолотити" за більш близькі стосунки. На відмову він відреагував агресивно.

"Це було схоже на погрози в інтернеті від ображеної людини, але вони не припинилися. Олександр не заспокоївся. Якимось чином він дізнався про мене все. Адреси мене і моїх близьких, номери телефонів, став писати смс-ки і вимагати контакти, погрожуючи фізичною розправою. А вчора мені прислали квіти і відрубані пташині лапи...", - додала Наталя.

Дівчина додала, що після того, як заблокувала номери, з яких надходили погрози, писати почали її родичам.

"Цю людину звуть Олександр Варченко. Повна його посада називається: "заступник глави департаменту захисту Національної економіки поліції України". На даний момент я беззахисна і не знаю до кого звернутися...Будь ласка, допоможіть", - написала на своїй сторінці студентка.

Практично відразу в коментарі до Наталі прийшли боти, які почали писати, що публікація фейк і Наталія бреше.

Згодом на сторінці Варченка зявився потс, в якому він назвав ситуацію провокацією.

Цікаво, що чоловік дійсно займає чиновницьке крісло, а його дружина працює заступником глави Держбюро розслідувань.

"Я, Олександр Варченко ніколи не був знайомий і не вів ніяких листувань ні в яких месенджерах з Наталією Бурейко. Не виключаю, що хакерами був створений акаунт з використанням моїх фотографій і з нього велася ця провокаційна листування з Наталею Бурейко...", - написав чоловік.

На захист чоловіка одразу ж виступив радник глави МВС Антон Геращенко.

У користувачів думки щодо ситуації розділились. Хтось дійсно співчуває дівчині та просить розібратися в усьому, а хтось також вважає, що це все провокація.

Нагадаємо, скандальний олігарх проміняв дружину на повію.

Як повідомляв портал Знай.ua, батько розібрався з кривидником дитина незвичайним способом.

Також Знай.ua писав про те, що голуб-алкоголік "кадрить" самок на сайті знайомств.