Житель США з'ясував, що його сина дражнить інший хлопчик у школі. Проте, замість того, щоб відповісти тим же, батько влаштував з хлопчиком розмову по душах. Виявилося, що у сім'ї школяра відібрали будинок, а його самого дражнять за брудний одяг. Після розмови батько твердо вирішив допомогти хлопчикові финансову. І йому це вдалося!

Обрі Делинзер з Техасу відомий не тільки як хороший тату-майстер, але і як, на думку соцмереж, найкращий тато у світі.

Нещодавно чоловік розповів історію про те, як зустрівся з хлопцем по імені Тамаріон, що ображав його сина Джордана. Обрі вирішив з'ясувати, що штовхнуло хлопця до жорстоких вчинків.

Чоловік дізнався, що його самого дражнять за відсутність чистого одягу і взуття, і твердо вирішив допомогти школяреві. На відео видно, як Обрі відправляється з Тамаріоном на шопінг.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

So I just had to share my story yesterday .. I decided to spend some time with my sons school bully yesterday .. just to dig a little deeper on”why?” .. come to find out he was being bullied for not having clean clothes n clean shoes.. .. once again I asked “why?” .. just to find out that his family had fell on hard times and is currently homeless .. it started to make perfect sense .. we have no clue what these children are going thru these days because a lot of us just don’t care ..and this is not a uncommon story for a lot of people .. so I spent a lot of my day yesterday by shopping and teaching this young man about self respect. Integrity. Morals. Confidence. And other things that consist of going from a troubled youth to a great man.. we all come from different backgrounds but we all share the same goal of success .... I see wayyyyyy too much flexing and twerking .. club shit n etc.. not enough helping to our black community.. these young kings need us man they really do .. I can’t do it by myself .. .. you call yourself “woke” but are you truly enlightened .. yesterday somebody called me a angel .. honestly I feel it now .. if anybody wants to help this young man my dms are open .. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽🖤🖤🖤🤴🏿🤴🏿🤴🏿 I mean this in biggest way of endearment “I love my negus” I really #blackexcellence #blackkings #blackqueens #blacklivesmatter #blackfathers #fathersagainstbullies

Geplaatst door Aubrey Delinzer op Woensdag 17 oktober 2018

В описі ролика Делінзер розповів, що сім'я Тамариона зараз переживає важкі часи.

Вчора я вирішив провести трохи часу з розбишакою, який знущається над моїм сином. Просто щоб з'ясувати, чому він це робить. Дізнався, що його самого дражнять за відсутність чистого одягу і взуття. Я знову запитав"Чому?" І дізнався, що у його сім'ї зараз складні часи, вони зараз безхатченки. Все стало логічним… Ми й гадки не маємо, через що проходять ці діти, тому що багатьом з нас просто наплювати… І це зовсім не рідкість для багатьох людей. Так що я провів з ним багато часу, роблячи покупки і навчаючи його тому, що значать самоповагу, впевненість у собі, моральність і єдність.

Після цього Обрі запустив для сім'ї Тамаріона збір і за п'ять днів їм вдалося зібрати 24 тисячі 500 доларів . Ці гроші повинні допомогти сім'ї підлітка стати на ноги. А Тамаріон і Джордан тепер друзі!

Нагадаємо, у Маріуполі чоловік спробував відучити свого сина від куріння несподіваним способом.

Раніше Знай.ua повідомляв, голуб-алкоголік "кадрить" самок на сайті знайомств.

Також Знай.ua писав, такі фото роблять вас найгіршою людиною в Instagram.