Зникнення та вбивство 15-річної Аліси Онищук налякали односельчан дівчини з села Бабаї на Харківщині

Онищуків у селі мало хто знав. Сім'я орендувала будинок, жилиа досить тихо, ні з ким не спілкувалися.

Мати одна виховувала двох доньок. Старша з них, Аліса, ходила в школу в сусіднє село Покотилівку.

У 2018 році дівчина вступила до харківського будівельного коледжу .

У п'ятницю, 2 листопада, Аліса о 7:30 вийшла з дому та попрямувала на залізничну станцію, щоб встигнути до коледжу. 3 листопада її знайшли мертвою, пошматоване тіло дівчини виявили у лісосмузі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Моторошна трагедія шокувала мешканців села Бабаї.

«Ну, я не знаю, хто це, що це. Кажуть, начебто повинна була піти в училище, проте не дійшла ... Ми у глибокому шоці, звичайно, дуже страшно, ось за дітьми ходимо в школу, тому що це відбулося серед білого дня все-таки », - повідомила жителька села Бабаї.

Активісти визначили ймовірну дорогу, по якій могла йти дівчинка. Щоб скоротити шлях, місцеві йдуть через ліс на станцію. Як тільки починає темніти, там стає дуже страшно. Проте тоді був ранок, і, швидше за все, дівчинка пішла тудою, бо боялася спізнитися на заняття.

Матір загиблої потім розповіла, що через кілька годин вона йшла тим самим шляхом та знайшла кросівок дочки. Пізніше жінка поїхала в коледж, проте там Аліси ніхто не бачив.

Правоохоронці продовжують працювати на місці пригоди та встановлюють усі обставини злочину. У них вже є фоторобот злочинця.

Крім того, відомо, що у дівчини зник рюкзак, в якому був паспорт, телефон та особисті речі. Коли виявили тіло Аліси, вона була одягнена.

«За висновками експертів, дівчинку згвалтували та задушили. В даний час слідчі проводять досудове розслідування за кількома статтями кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення таких злочинів - 15 років позбавлення волі », - зазначили поліцейські.

Трагедія шокувала жителів Бабаєв і Покотилівки. У соціальних мережах мешканці населених пунктів активно обговорюють версію повернення так званого Покотилівського маніяка, який в кінці 90-х років вбивав та ґвалтував жінок.

Нагадаємо, раніше очевидець зняв, як маньяк порізав поліцейського в центрі Москви.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що маніяка, який тримав у страху Кривий Ріг, нарешті схопили.

Також "Знай.ua" писав, про те, що маніяки в Києві: жінку намагалися задушити прямо на вулиці.