У лікарні Воронежа трапилося таке, що ставить під сумнів не тільки "клятву Гіппократа", а взагалі – людяність місцевих медиків.

У мережу виклали ролик, на якому видно, що зробили з бідним дідусем, який прийшов туди без медичного полісу. Страхові варіанти не по кишені літніх людям, але лікарям було байдуже.

Його послали куди подалі, а потім охоронці практично волокли старого з приміщення, викинувши просто на газон. Виходить, прийшов на консультацію, а добряче отримав, та ще й ні за що. Адміністрація закладу жодних коментарів з приводу цього не давала.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Дивіться: пацієнта викинули з лікарні

Нагадаємо, п'яний львів'янин осоромився на всю країну публічною демонстрацією геніталій та намаганням підсунути поліцейським хабар.Як повідомляв "Знай.ua", рейсовий автобус в Лондоні протаранив зупинку, в результаті постраждали 20 осіб. Також "Знай.ua" писав, дівчина ефектно помстилася колишньому.