У Комсомольську-на-Амурі (Росія) вчителька побила школяра.

За словами учнів цього закладу, викладач завжди була "доброю і чуйною", а дев'ятирічний школяр – "хуліганом з неврівноваженою психікою", просять не судити її суворо.

Втім, коли дивишся відео, навряд чи можна виправдали жінку. Яким неслухняним хлопець не був, це навряд чи привід наздоганяти його по коридору із портфелем у руках, повалити на підлогу і бити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Видно, що він спробував закрити голову руками від ударів, але на цьому не закінчилося, вчителька "відчитала" його після цього, посадивши на лаву. Чи знають батьки і директор про це, невідомо.

Дивіться: у Росії вчителька побила дитину

Нагадаємо, у школі села Бердянка (Зачепилівський район, Харківська область) підлітки жорстоко побили 11-річну дівчинку. Як повідомляв "Знай.ua", педагог накинулася на дитину за "неправильний" одяг. Також "Знай.ua" писав, у Кременчуці розчленували кролика просто на дитячому майданчику у дворі багатоповерхового будинку.