У Кременчуці стався кричущий випадок. Місцеві жителі розчленували кролика прямо на дитячому майданчику у дворі багатоповерхового будинку. Відеокадри вдалося зняти місцевим дітям, які стали мимовільними свідками того, що відбувається.

"Голову відрізають, дивіться, що люди роблять!", - вигукують діти, від емоцій додаючи в свою промову нецензурну лайку.

Можливо, в селі картина розчленування кролика і не викликала б резонансу, однак у міському середовищі, тим більше на дитячому майданчику, це неприпустимо. Таке відверте насильство над твариною вразило не тільки дітей, але і членів товариства захисту тварин.

Зовсім нещодавно в Україні був прийнятий закон про знущання над тваринами та їх вбивство. Знущання над тваринами, в тому числі бездомними, що спричинило борошна, що завдало їм фізичні страждання, тілесні пошкодження, каліцтва або призвело до загибелі – карається законом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Побої і колективне знущання над твариною, а так само статеві зносини – це штраф до 8500 грн або 15 діб з конфіскацією тварини.

Жорстоке поводження з твариною, що спричинило смерть та ще й на очах у дитини – це позбавлення волі, аж до 5 років.

Передбачено покарання до 8 років позбавлення волі, якщо зловмисник зробив це з особливою жорстокістю (повторно, колективні знущання, щодо двох і більше тварин).

Нагадаємо, кінець живодерству в Україні: захисники тварин святкують перемогу. Петиція на захист тварин набрала необхідні підписи.

Як повідомляв Знай. ua, знавісніла від насильства циркова левиця відправила дівчинку в кому. Такого ніхто з глядачів не очікував.

Знай. ua писав, що десятки трупів з піною у рота всіяли Крим. Такого на аннексированном півострові ще не було.