Жахливі знущання над беззахисними тваринами відбуваються в селі Олександрівка під Дніпром. Місцеві жителі бояться випускати своїх домашніх тварин на вулицю. А всьому причиною неймовірна жорстокість дітей.

Місцеві жителі стверджують, що на рахунку шкуродерів уже близько 30 жертв. Тварини вже більше року повертаються додому скаліченими, а 10 котів і зовсім зникли. Люди підозрюють в цій жорстокості компанію місцевих дітей, яким не більше 10 років.

Господиня одного з котів, який став жертвою, розповіла, що її улюбленець Лео одного разу приповз додому зі зламаними лапами, які були вивернуті в різні боки, до того ж у нього був зламаний хвіст. Лео лікувався три тижні, а коли знову вийшов на вулицю, то повернувся майже без хвоста.

Мешканці села шоковані такою жорстокістю. Замучені тварини приповзають додому з травмами, які не сумісні з життям, знаходять обмотані дротом і спалені тіла.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Особливо шокує байдужість місцевої влади. Люди неодноразово зверталися до дільничного і готові написати колективну заяву, однак він зайнятий іншими справами і не звертає на скарги односельців ніякої уваги. А на запитання журналістів просто кидає трубку.

Місцевий мешканець одного разу побачив, як діти знущаються над собакою. Він почув, як скиглить тварина і помітив, що діти б'ють пса. На зауваження дорослого вони відповіли агресивно і сказали, що зі своєю собакою можуть робити, що захочуть.

Нагадаємо, малолітні шкуродери довели цуценя до судом. У тварини діагностували важкі пошкодження.

Як повідомляв "Знай. ua", копи загнали унікальна тварина на той світ. Правоохоронці не знали, як правильно зловити тварину.

"Знай. ua" писав, що кінець живодерству в Україні: захисники тварин святкують перемогу. Петиція на захист тварин набрала необхідні підписи.