Біля будинку, де живе міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, в суботу, 17 листопада, зібралися більше сотні людей. Вони не задоволені роботою міністра, звинувачують його в провалі поліцейських реформ, а також вимагають його відсторонення від посади, повідомляє РБК-Україна.

Мітингувальники кажуть, що провальні реформи – наслідок того, що були здійснені напади на активістів, а також скоєно вбивство Павла Шеремета, Ірини Ноздровской, Катерини Гандзюк та інших.

"Коли нас вбивають, Аваков постить лимони з відпочинку та лайкает повідомлення про те, що активісти погані. Замість розкриття злочинів нам намагаються донести думку, що вбивати людей, якщо їх позиція тобі не подобається, - це нормально. Якщо не зупинити цей терор, то все закінчиться дуже погано, призведе до хаосу всередині країни " одеський активіст Сергій Стерненко, який пережив не один напад.

В учасників також вимога про те, щоб генеральний прокурор Юрій Луценко також покинув свій пост.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Активісти розгорнули плакати з написами: "Аваков сміття", "Хто замовив активістів?", "Непокаране зло росте", "АвакOFF".

Стверджується, що акція організована Автомайданом, ЦПК та громадською ініціативою "Хто замовив Катю Гандзюк? ". Акцію протесту також поповнилася націоналістичною організацією С14 і людьми в камуфляжах з шевронами Донбас. Огорожу будинку охороняють кілька поліцейських.

Нагадаємо, Вбивство Гандзюк: СБУ знайшли в квартирі херсонського "радикала" дещо цікаве

Співробітники СБУ обшукали квартиру депутата Херсонської облради Миколи Ставицького, який є членом "Радикальної партії Олега Ляшка", в рамках розслідування справи про напад з кислотою на Катерину Гандзюк та подальшої смерті активістки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", "Ти не Добкін, ти Довбо**кін": скандальний політик зганьбився заявою про вбиту Гандзюк, українці палають ненавистю

ТакожЗнай.ua" писав про те, що Луценко, Грицак і Аваков знають імена замовників Гандзюк, але говорити не поспішають