В Чечні стався страшний теракт поблизу КПП на околиці Грозного. Там жінка підірвала себе поясом шахіда. Про це повідомляється в МВС Чечні. Там пишуть, що сама смертниця загинула, але всі правоохоронці і цивільні залишилися цілі і неушкоджені. Інформацію передає Telegram-канал "Військовий інформатор".

Інші джерела стверджують, що побачивши жінку, поліцейські одразу запідозрили недобре, і попросили її зупинитися, оскільки побачили, що та перебуває в неадекватному стані. Але терористка не прислухалася. Відразу після цього силовики помітили, що жінка носить пояс шахіда. Правоохоронці зробили кілька попереджувальних пострілів, однак та все одно влаштувала вибух. Судячи з коментарів з відео, її нутрощі розлетілися по всій окрузі. Також джерело повідомляє, що вона не встигла навіть дійти до КПП, перш ніж підірвала себе.

Відео 18+! Запис містить нецензурну лексику

Що стосується терактів, то раніше, Знай.uа писав, що молодий чоловік Влад Росляков, який влаштував криваву бійню в місті Керч на території окупованого Криму, раніше зробив страшне зізнання, назвавши себе полупсихопатом. Не так давно, це зізнання з'явилося в Мережі. Влад Росляков, крім іншого, стверджує, що всі почуття – це обман і марення. Виявляється, страшний вчинок він замишляв давно.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Керченський стрілок Владислав Росляков, який влаштував теракт в школі 17 жовтня, називав себе полупсихопатом і мріяв "всіх перестріляти".

Його одкровення в групі "Світ маніяків і вбивць" в соцмережі опублікувало видання "Московський комсомолець". Послання залишено 25 березня 2018 року.

Текст одкровення майбутнього вбивці наведено без змін:

"Я прокинувся о 5.15, приготував сніданок і протупил 12 годині біля монітора. А по буднях я на парах з 9.30 до 16.30. Потім протуплю залишок дня у компа. Цікаво? Так 362 дні в році.

Навіщо мені це писати? Таких, як я, ще пару мільйонів тільки в цій соціальній мережі. Відповім відразу — у мене емпатія нижче плінтуса. Думаю, що я полупсихопат.

Мене мало цікавить спілкування з собі подібними. Всі почуття — брехня, обман і х*рня. Їх варто приховувати від самого себе.

А ще, одні придурки навколо, і думки є — їх всіх перестріляти. Але вбивати людей погано. Я висловив лише суб'єктивна думка і не закликаю нікого вбивати".

Нагадаємо, що російські силовики офіційно прийшли до висновку, що керченський стрілок дій самостійно і спільників у нього не було.

Наголошується, що росіяни прийшли до такого висновку, перевіривши наявні докази і переглянувши камери спостереження, які розташовані на підході до навчального закладу.