Німеччину потрясла жахлива авіакатастрофа. У небі над німецьким містом Кюкховені, земля Північний Рейн-Вестфалія, зазнали зіткнення два надлегких літака. Про це стало відомо з повідомлення місцевої преси, зокрема – видання Rheinische Post.

У німецькій поліції повідомили, що зіткнення сталося в суботу, 17 листопада. У повітрі біля аеродрому. Обидва літаки вели літні пілоти. 60-річний госпіталізований із серйозними травмами, 70-річному вижити не вдалося. Обидва чоловіки були почесними членами місцевого льотного клубу.

Ще не встановлено, чому зіткнулися літаки. Найімовірніше, мало місце порушення правил пересування по повітрю одним з пілотів. Варіант нельотної погоди виключається – погодні умови були ідеальні, в небі не було ні хмаринки. Справу передано кримінальній поліції, яка і встановить причини і обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що у США сталася масштабна авіакатастрофа. Двоє людей, які перебували на борту старовинного літака, загинули в результаті авіакатастрофи в місті Фредеріксбург, штат Вірджинія.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що винищувач North American Aviation P-51 Мустанг часів Другої світової війни під час масштабного авіашоу впав на автостоянку. Зазначається, що на момент аварії в кабіні літака знаходилися дві людини.

Ми також писали, що над Іркутськом на величезній висоті спалахнув Боїнг – літаку довелося здійснити екстрене приземлення. За повідомленнями екстрених служб, командир авіалайнера, пролітаючи між Росією і Монголією, був змушений запросити екстрену посадку через загоряння в кабіні пілота. Диспетчери направили повітряне судно в Іркутськ, який міг прийняти літак такого класу. Як повідомляють російські джерела, посадка авіалайнера відбулася без пригод. Рятувальники провели евакуацію пасажирів. Обійшлося без постраждалих.

Це вже не перша пригода з літаками Boeing. Напомним, 9 листопада пасажирський літак Boeing 757, що належить оператору Fly Jamaica, що виконував рейс в Торонто, здійснив аварійну посадку в аеропорту Джорджтауна(Гайана, Південна Америка) через проблеми з гідравлікою.

Нагадаємо, у Єгипті розбився російський винищувач.

Як повідомляв "Знай.иа" Матіос назвав причину аварії Су-27.

ТакожЗнай.иа" писав, що названо ім'я американського пілота, який загинув під час катастрофи Су-27.