В Єгипті, при виконанні тренувального польоту, розбився винищувач МиГ-29М.

Цю інформацію повідомили в прес-службі Об'єднаної авіабудівної корпорації, передає "РИА Новости".

"Ми маємо оперативну інформацію про аварії Міг-29М ВПС Єгипту. Найближчим часом наші технічні фахівці вирушать в Єгипет для допомоги в розслідуванні події" йдеться в повідомленні

Нагадаємо, в Афганістані недалеко від провінції Фарах (район Анара Дару) розбився військовий вертоліт. На момент падіння на борту перебувало 25 осіб – серед них солдати та чиновники. Втім, дані місцевих ЗМІ дещо відрізняються.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як зазначив представник 207-го корпусу армії Афганістану, у вертольоті було 20 пасажирів, ніхто з них не вижив. Всі обставини трагедії поки уточнюються.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", нещодавно в Індонезії сталася жахлива авіакатастрофа і місцеві рятувальники організували масштабну спецоперацію по ліквідації наслідків аварії та пошуку тіл пасажирів. На жаль з'явилися позаштатні ситуації, і під час пошукової операції загинув водолаз Сиарул Анто.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в мережу потрапили кадри падіння вертольота власника футбольного клубу "Лестер Сіті". На борту на момент катастрофи знаходився ймовірно не тільки сам Вишай Шривадданапрабха, але і два його помічника і кілька пілотів.