У літака Boeing 757, який летів у Торонто (Канада), виникли проблеми з гідравлічною системою, через що пілот був змушений здійснити аварійну посадку.

Цю інформацію повідомляє портал "Политека".

Посадка виявилася досить жорсткою - літак винесло за межі злітно-посадкової смуги, в результаті чого він врізався в огорожу, отримавши серйозні пошкодження. На кадрах чітко видно, як від боїнга йде густий дим.

У повідомленні говориться, що один із двигунів лайнера практично повністю відірвався.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На щастя, незважаючи на серйозні пошкодження борту і жорстку посадку, інцидент обійшовся без жертв. У той же час відомо, що щонайменше шість пасажирів постраждали в результаті аварії.

На борту Boeing 757 знаходилось 118 пасажирів, серед них - двоє маленьких дітей і вісім членів екіпажу.

Стався інцидент в аеропорту столиці південноамериканської країни Гайани Джорджтауна з літаком авіакомпанії Fly Jamaica. Проблеми виникли незабаром після вильоту, тому капітан літака вирішив повернутися в аеропорт.

Нагадаємо, в аеропорту Каїра екстрено сів літак авіакомпанії YanAir, який летів до Києва з Шарм-Ель-Шейха. Причиною аварійної посадки стали буйні пасажири, які влаштували бійку прямо на борту.

Вгамувати бешкетників не вдалося, тому лайнер пішов на аварійну посадку. Ця посадка призвела до затримки ще чотирьох рейсів з українськими туристами, пише прес-служба авіакомпанії Join UP.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Архангельській області над лісовим масивом жорстко приземлився пасажирський літак Ан-2. Про це стало відомо з повідомлень російських екстрених служб.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що всі оператори нових моделей літаків 737 Max, виготовлених компанією Boeing, отримають лист-звернення від керівництва цієї компанії. У ньому повідомляється, що система контролю польотів може давати збої, в результаті яких виникає небезпека зриву літаючої машини в піке.