У середу, 23 жовтня, стало відомо, що в Оренбурзі (Росія) екстрено сів самолет авіакомпанії Utair через смерть трирічного хлопчика на борту. Також з'ясувалося, що лайнер здійснював переліт з Москви до Душанбе. Про це повідомили в прес-службі Управління на транспорті МВС РФ по Уральському федеральному округу.

Повідомляється, що у маленької дитини вночі було дуже погане самопочуття. Родич хлопчика звернувся до стюардес, і екіпаж літака відразу запросив дозвіл на посадку.

Варто відзначити, що один із пасажирів виявився лікарем і намагався реанімувати дитину, але безуспішно. Нажаль до приземлення малюк не дожив, бригада швидкої допомоги в аеропорту констатувала летальний наслідок.

Згідно з попередніми даними, причиною смерті дитини стала хвороба внутрішніх органів. Уточнимо, що загибла дитина була громадянином Таджикистану і летіла разом із родичем.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в результаті аварії українського літака Су-27 в ході навчань "Чисте небо" 16 жовтня загинув американський пілот підполковник Сет Нерінг на прізвисько "Джетро". Він був пілотом 194-ї бойової ескадрильї Каліфорнійської повітряної національної гвардії.

Український пілот, який також загинув при випробуваннях був полковник Іван Петренко, заступник командира повітряного командування "Захід" з авіації - начальник авіації.

За фактом падіння літака порушено кримінальне виробництво за ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них).

Нагадаємо, що у Сполучених Штатах на каліфорнійському півдні розбився одномоторний літак із хрестом Люфтваффе.

Як повідомляв портал Знай.uа, у міжнародному нью-йоркському аеропорту LaGuardia сталася НП: після посадки під час руху до терміналу зіткнулися між собою два літаки. Після зіткнення обидва залізних судна продовжили рух до пасажирських виходів самостійно.

Також портал Знай.uа писав, що з аеропорту "Бориспіль" не змогли вилетіти близько 200 пасажирів, які придбали квитки в Єгипет.