В американському Лос-Анджелесі дівчині, яка тільки вчиться пілотувати, вдалося посадити невеликий літак на жваву трасу з автомобілями. Сісти на шосе в годину пік студентці вдалося без жодної шкоди як для літака, так і для автомобілів на дорозі.

Студентка якраз здійснювала тренувальний політ, коли зрозуміла, що у її повітряного судна проблеми з двигуном, йдеться в сюжеті ТСН. Пілот подала сигнал лиха і зробила запит на аварійне приземлення. Сісти на шосе в годину пік студентці вдалося без жодної шкоди для літака і автомобілів на землі. Колеги-авіатори похвалили дівчину ще й за те, що апарат вдало обійшов електропроводи.

Раніше повідомлялося, що момент падіння російського літака потрапив на відео. У Красноярському краї Росії розбився легкомоторний літак А-22, пілот загинув. Про це повідомили російські ЗМІ, посилаючись на інформацію прес-служби Західно-Сибірського слідчого управління на транспорті СК Росії. Трагедія сталася 22 серпня в районі посадкового майданчика "Вознесенка" Березовського району Красноярського краю.

За наявною інформацією, літак зруйнувався і згорів, пілот, який перебував на борту, загинув. Російські видання також повідомляють, що літак зазнав аварії в 2,5 км на північний захід від Вознесенка. Після падіння виникла пожежа. У мережі з'явилося відео, на якому знято момент падіння літака.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ми також писали, що літак з відомим виконавцем потрапив в аварію. Літак Gulfstream, на бору якого були музиканти Пост Мелоун і Ендрю Ватт, здійснив аварійну посадку. Ніхто не постраждав. Літак був перенаправлений в міжнародний аеропорт Нью-Йорка Stewart, після того як вибухнули дві шини. Літак благополучно приземлився і був відправлений на ремонт. Дані літаки можуть перевозити не більше 12 пасажирів, і зазвичай використовуються для ділових і приватних рейсів.

Нагадаємо, українців залишили без популярного туристичного рейсу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про сім прихованих особливостей літака, про які ви напевно не знали.

Також портал "Знай.uа" писав, що лайнер з російськими туристами на борту вразила блискавка.