У Шевченківському районі Києва сталася аварія за участю пожежної машини. Автомобіль ДСНС, що їхав на виклик, провалився під асфальт, через що рятівники не доїхали до місця виклику – довелося витягати машину, а на виклик направляти іншу бригаду. Про подію пише Київ Оперативний.

"Бійці ДСНС їхали на пожежу і не доїхали через те, що провалилися під асфальт", - йдеться в повідомленні.

Аварія сталася за адресою вул. Тропініна, 1. Подробиці події поки не встановлено. Додзвонитися до прес-служби Головного управління ДСНС і з'ясувати, що сталося, журналістам кількох видань не вдалося.

Бойцы #ГСЧС ехали на пожар и не доехали из-за того, что провалились под асфальт... Киев, Татарка, ул.Тропинина, 1 Видео Саша Лаймкид

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 18 november 2018

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Було б справедливо, якщо б пожежа сталася у комунальників, які займаються у нас ремонтом доріг. Можливо, неприбуття пожежників внаслідок аварії стало б хорошим уроком. За попередніми даними, рятувальники не постраждали в результаті інциденту.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про страшному ДТП в Києві. Чоловік на шаленій швидкості збив кілька дерев і врізався в електричний стовп. Транспорт зім'яло, як консервну банку. Травми виявилися несумісними з життям, чоловік помер до прибуття швидкої допомоги.

Також ми повідомляли про ДТП, в якому мікроавтобус влетів у легковик. В результаті зіткнення двох транспортних засобів загинув водій, ще 3 людей травмовано. Авария сталася в суботу, 17 листопада, на окружній дорозі в Дергачівському районі (Харківська область). Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Згідно з даними, близько 20:45 вечора водій мікроавтобуса Volkswagen виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого відбулося зіткнення з автомобілем Chevrolet.

У повідомленні зазначено, що від отриманих травм 20-річний водій Chevrolet загинув на місці. З травмами різного ступеня тяжкості були доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги 35-річний водій та 33-річний пасажир Volkswagen, а також 33-річна пасажирка Chevrolet.

За оцінками медиків, стан всіх постраждалих задовільний.

Водія Volkswagen правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди зараз розслідуються.

Нагадаємо, Львівській області автобус потрапив у жахливу аварію.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" трагічне ДТП забрало життя двох підлітків.

"Знай.uа" писав про те, що у Києві вантажівка влучив у масштабне ДТП.