У неділю, 18 листопада у Виборзькому районі Петербурга в моторошну ДТП потрапив відомий російський естрадний співак, соліст групи "Поющие гитары", 75-річний Валерій Ступаченко. У салоні автомобіля знаходилася його 63-річна дружина, яка теж постраждала в результаті аварії.

Про це повідомив у соцмережі продюсер і власник бренду "Поющие гитары" Сергій Дронов, передає "Политека".

"О 18:15 на пішохідному переході біля будинку №14 по проспекту Просвітництва машина збила соліста «Поющих гитар» Валерія Ступаченка і його дружину Віру, водій зник з місця злочину. З важкими травмами вони знаходяться в лікарні. Якщо були очевидці цього злочину, прошу звернутися в поліцію!" Сергій Дронов

За словами Дронова, постраждалі були терміново доставлені до Єлизаветінської столичної лікарні. Відомо, що дружина музиканта знаходиться у важкому стані, сам Ступаченко - в стані середнього ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми повинні були зустрітися на репетиції, а сьогодні в годину ночі мені зателефонував сам Валера і розповів, що сталося. Тепер у нас летять гастролі. Але зараз дуже хочеться знайти винуватця події. Прошу допомогти нам його знайти" Сергій Дронов
д

Нагадаємо, тролейбус переїхав чоловіка у Києві на зупинці "Березняки". В результаті нещасного випадку той помер на місці від отриманих травм. Інцидент стався 18 листопада в неділю ввечері.

Як повідомляє "Інформатор", загиблому було 43 роки. Чоловік працював водієм транспорту аварійної служби. Мабуть, він зупинився, щоб провести ремонтні роботи, і не встиг помітити, що насувається на нього тролейбуса.

За однією з версій, саме несправна пневмосистема тролейбуса стала причиною трагедії. У водія громадського транспорту не вийшло впорається з керуванням.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", трагічна ДТП забрала життя двох підлітків.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві вантажівка влучила у масштабне ДТП.