За попередньою інформацією, в аварії постраждало троє людей - 1981-го, 1984-го та 1976-го років народження.

Як повідомляє 056 ,19 листопада близько 20:00 на перехресті Запорізького шосе та вулиці Космічної зіткнулися 10 автомобілів. Учасниками ДТП стали BMW, Subaru, Fiat, Skoda, KIA, ВАЗ, Славута, Ланос, Nissan і BMW 735.

Є попередня інформація про трьох постраждалих. Двох рятувальники діставали з машин за допомогою спецтехніки.

Як повідомила прес-офіцер поліції Людмила Копиленко, попередня причина аварії –перевищення швидкості і самовпевненість на дорозі одного з водіїв.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами прес-секретаря ГУ ДСНС в Дніпропетровській області Дар'ї Гречищевой, водіїв забрала швидка до приїзду поліції, ймовірно люди у важкому стані.

Водій одного з авто, постраждалий в ДТП, Дмитро, розповів, що в нього врізалися, коли він стояв на світлофорі. Після цього він побачив, що попереду нього кілька машин, дим. Чоловік толком і не встиг зрозуміти, що сталося.

Очевидці також повідомляють, що водій BMW їхав у стані алкогольного сп'яніння на великій швидкості по Запорізькому шосе у бік центру міста і «влетів» в автомобіль Subaru. В результаті зіткнення автомобіль Subaru перевернувся чотири рази, зачепивши при цьому вісім автомобілів. Проте, інформацію про нетверезого водія в патрульній поліції поки не підтвердили і не спростували.

Раніше Знай.иа повідомляв: божевільна швидкість, а через секунду - кривава каша: моторошне ДТП переполошило весь Київ.

Також портал Знай.иа писав, що киянин загинув під колесами некерованого тролейбуса: жахливі кадри.

Нагадаємо, Знай.иа писав про те, як мікроавтобус влетів у легковик: криваве ДТП вразило українців. У цій аварії три людини постраждали і один помер.