У вівторок, 20 листопада, під Харковом сталася масштабна ДТП.

ДТП
ДТП

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення поліції області.

Правоохоронці зазначають, шо через снігопад сталася масштабна ДТП, в результаті якої трактор розчавив сім легкових машин і автомобіль поліції, припаркований на узбіччі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"У місті Ізюм водій трактора комунального підприємства, посипаючи дорогу, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на сім легкових автомобілів і припаркований на узбіччі службовий автомобіль "ВАЗ" Ізюмського відділу поліції", - йдеться в повідомленні.

На щастя, у аварії ніхто не постраждав.

Нагадаємо, судові експерти заявили, що швидкість руху автомобіля Олени Зайцевої у Харкові не є важливою.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Про це повідомляє "Громадське".

Зокрема, фахівці відзначили, що швидкість автомобіля Зайцевої у розрізі кримінальної справи зовсім неважлива, адже інший учасник смертельної ДТП Геннадій Дронов порушив правила дорожнього руху.

Геннадій Дронов
Геннадій Дронов

Так, експерти відповіли на питання, чому так і не була встановлена швидкість автомобіля, яким керувала Зайцева. Експерти відзразу ж зазначили, що визначити швидкість автомобіля на момент аварії неможливо вирахувати.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Києві ввечері у понеділок, 19 листопада, група невідомих чоловіків напала на автомобіль, що спокійно стояв у тягучці на набережній біля станції поблизу метро Поштова площа.

Запис шокуючого нападу було оприлюднено на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.

поліція
поліція

На відео видно, як до легковика підбігає чоловік із битою і починає ні з того ні з сього розбивати лобове скло. Водій тисне на газ, намагаючись відірватися, в кадрі з'являються чоловіки, які кидаються в погоню. Деякі з них тримають у руках палиці. Через хвилину один з нападників повертається, швидше за все, до свого автомобіля.

Також Знай.uа повідомляв, що у центрі Харкова на перехресті загорівся автомобіль. Очевидці зуміли зняти жахливу трагедію на відео.