Терористи так званої "ДНР" знову відзначилися кричущим цинізмом і нелюдськістю. У Мережі з'явилося відео, як бойовики влаштували пісні з танцями на руїнах Донецького аеропорту, у боях за який загинули понад 200 українських воїнів. На відео звернуло увагу видання Народна Правда, а вперше воно з'явилося в соцмережі українського волонтера Юрія Мисягіна.

"Окупанти і мародери танцюють і співають свої куплети на території захопленого і зруйнованого Донецького аеропорту. Шкода наші "боги війни" через мирні домовленості поки працювати не можуть. Нехай поки танцюють, скорочуються відстані…", — написав волонтер.

Оккупанты и мародеры танцуют и распевают свои куплеты на территории захваченного и разрушенного Донецкого аэропорта. Жаль наши "боги войны" из-за мирных договорённостей пока работать не могут. Пусть пока танцуют, расстояния сокращаются. Мы уже почти на в....

Geplaatst door Юрий Мысягин op Woensdag 21 november 2018

Ставитися до цих тварин лояльно або хоча б просто по-людськи вже неможливо. Коли голова, як сільський сортир, по саму маківку наповнена "руським міром", ні про яку адекватності або людяності мова не йде. Те, що дозволяють собі ці нелюди – жахливо, і заслуговує вищої міри покарання. За карою українські солдати не постоять.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал, терористам "ДНР" вже щосили ввижаються британцs. Запущено черговий фейк, який змусив істерично реготати всю Україну. Розвідники сепаратистів нібито побачили прибулих на окуповані території британців, які планують химатаку. Важкий наркотичний марення – що у них там розпилюють в повітрі?

Повітря на окупованих територіях Донецької та Луганської області, ймовірно, напитан хорошими психоактивними речовинами. А може, війна безнадійно скалічила психіку тамтешніх розвідників, а заодно і журналістів. Іншого пояснення немає новому фейку так званої "ДНР". Там придумали, що на території прибутку "британські фашисти", щоб отруїти місцевих жителів за те, що вони говорять російською мовою.

Про шизофренічному бавовні написав у своєму твіттері блогер Necro Mancer. Нібито розвідка терористів повідомила про те, що в штаб 72-ї бригади в Артемівську приїхали військові з Туманного Альбіону, щоб організувати химатаку.

Знай.uа повідомляв, що українські військові ліквідували на Донбасі ще двох терористів "ДНР".

Нагадаємо, "Новоросії не вийшло, приберемо повністю" – ватажок терористів Пушилин націлився лизати чоботи Путіну.

Ватажок бойовиків так званої "ДНР" Денис Пушилин заявив, що "межі" і "митниці" між територіями, контрольованими бандформуваннями, приберуть.

"Можна говорити про єдиний Донбасі, але так вже вийшло в 14-му році, що він розділився на дві республіки. Не вийшла відразу "Новоросія", про це теж треба говорити прямо. Зараз злиття не вийде через важливу причину - це мінські угоди", - говорить Пушилин.