У суботу, 24 листопада, у Сполучених Штатах Америки з життя пішов відомий актор та ілюзіоніст Річард Джей Поташ.

Цю інформацію повідомляє The Hollywood Reporter.

Річард Джей Поташ помер у віці 72 років.

"Рікі Джей, чарівник з "Ночі в стилі бугі", помер. Йому було 72 роки" йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що ілюзіоніст і актор здобув популярність завдяки своїм картковим фокусам і експериментам з пам'яттю. Крім того, він знявся в таких відомих картинах, як "Завтра не помре ніколи", "Магнолія" і серіалах "Обдури мения", "Дэдвуд".

Більше того, Рікі Джей виступав в якості консультанта в таких фільмах, як "Престиж", "Ілюзіоніст" і "13 друзів Оушена".

Нагадаємо, в Росії на 89-му році життя помер поет Аркадій Федотов, який написав слова до маршу "Прощання слов'янки". Трагічну новину передає УНН. Аркадій помер 19 листопада 2018 року в місті Хабаровськ, Росія.

Відомий поет з'явився на світ в 1930 році в Києві. На самому початку 1930 років його родина змушена була переїхати в Хабаровськ. Одна з найвідоміших його пісень – “Прощання слов'янки”. Він написав до неї слова в 1965 році. До того ж, він також випустив збірку віршів “Пора багна”, “Річка часу”, “Наповнимо піснями серця” та багато інших.

Аркадій Федотов

Також повідомляв портал, що померла легенда радянського кіно, улюблений актор мільйонів, зірка "Тихого Дону" і "Вірні Друзі" В Росії не стало знаменитого актора, зірки фильма "Тихий Дон" Сергія Юртайкина. Знаменитість пішов з життя у віці 91 року.

Про це в середу, 14 листопада, повідомили у прес-службі ВДІК імені Герасимова. Колеги і рідні актора не повідомляють про причини смерті.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Труп легенди 90-х знайшли в його власній квартирі: ці пісні знав напам'ять кожен

В суботу, 17 листопада, в Москві з життя пішов легендарний радянський співак Євген Осін.