У США пройшла щорічна онлайн-церемонія вручення премій People's Choice Awards, які присуджують діячів поп-культури. Переможці вибираються глядацьким голосуванням.
Глядачі повинні були вибрати найкращі фільми поточного року у різних жанрах, повідомляє Eonline.
Перемогти в номінації "Фільм 2018 року" зміг фільм студії Marvel "Мстители: Війна нескінченності".



Кращий драматичний фільм 2018 року - гучний "П'ятдесят відтінків волі", краща комедія — за автором фільму "Шпигун, який мене кинув", Сузанни Фогель, а найкраща сімейна картина – анімаційний фільм "Суперсімейка 2".


Глядачі могли голосувати за кращих акторів, як серед чоловіків, так і серед жінок. Чоловіча номінація дісталася Чедвіку Боузману, який зіграв головну роль у фільмі "Чорна пантера".

Кращою актрисою стала Скарлетт Йоханссон, що зіграла в «Фільмі року» - "Месники: Війна нескінченності", прийнявши на себе роль чорної вдови.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще



People's Choice Awards — премія, яку присуджують діячам поп-культури, виходячи з підсумків голосування глядачів. Її вручають щороку, починаючи з 1975 року. До 2005 року переможець визначався за допомогою соц-опитування, проте організатори вирішили перенести голосування в інтернет.

Нагадаємо, Помер батько Marvel Стен Лі: світ занурився в скорботу

Стен Лі пішов з життя в медичному центрі Седарс-Сінай, куди він був доставлений з дому. Останнім часом Лі страждав від проблем зі здоров'ям, зазначає TMZ. "Батько" Marvel боровся з пневмонією і мав підірваний зір.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Машину мисливців за привидами помітили на вулиці: ви теж повинні її побачити

Водії і випадкові перехожі відзначають незвичайність нового автомобіля.

Також Знай.uа" писав про те, что Любителям "полунички" подарували нову версію Венома: відео суворо 18+

Ще 10 жовтня з'явилася інформація, що порностудія Wood Rocket представила еротичний фільм "Веном", який виявився надпопулярним у глядачів. Назва еротичної пародії - Vencum, каже видання Complex