Охоронець Дністровської гідроелектростанції скоїв суїцид під час чергування.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що на місці трагедії поліцейські виявили місцевого жителя з пораненням у скроню.

"5 грудня в поліцію звернувся начальник охорони Дністровської ГЕС. Чиновник повідомив, що охоронець, який заступив на службу, наклав на себе руки", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наразі слідчі звернулись до суду з величезною кількістю клопотань про проведення необхідних експертиз. Зараз співробітники поліції проводять першочергові слідчі дії.

Крім того місцеві ЗМІ повідомляють, що нібито на місці злочину було виявленою табельний Форт-17.

Разом з тим варто відзначити, що у соціальній мережі з'явилося моторошне відео, де поліцейський в супермаркеті "Рост" в Харкові вбиває прицільним пострілом зловмисника, який напав на нього з ножем.

Це відео в поганій якості, на якому, все ж, видно всі важливі моменти зафіксувала камера відеоспостереження, розташована в магазині. Відео виклали на сторінці пабліка "Жити в Харкові".

На відео видно, як відкриваються двері складського приміщення чи підсобки і з них вибігає поліцейський, а слідом за ним – чоловік, який намагається втекти. Раптом цей чоловік падає – очевидно, після пострілу поліцейського, і не ворушиться.

Стрельба в супермаркете Рост

Опубликовано видео, с вашего позволения, ликвидации нападавшего на сотрудника ГСО в супермаркете Рост на Киевской. Источник: Nikolay Krivolapoff

Geplaatst door Жить в Харькове op Donderdag 6 december 2018

Нагадаємо, в Харкові поліцейський застрелив 24-х річного відвідувача супермаркету "Рост", після того, як той завдав йому кілька ножових поранень. За наявною у правоохоронців інформацією, вбитий відмовлявся платити за товар, а коли його провели в підсобку і веліли чекати наряду, накинувся на охоронця і тричі вдарив його ножем. Правоохоронцю нічого не залишалося, крім як відкрити стрілянину. Поліцейський вистрілив двічі. Зловмисника доставили в лікарню, де вночі він помер, а поліцейського прооперували.

Крім того варто додати, що у селищі Верхня Синячиха, що у Свердловській області, школяр вистрілив у однолітка з допомогою мисливської рушниці. У поліції вже порушили кримінальну справу.

"Встановлюються причини та умови, що сприяли події, з метою прийняття заходів щодо недопущення подібних фактів надалі", - уточнює співрозмовник агентства.

Нагадаємо, підозрюваного у крадіжці застрелили – штрикнув ножем охоронця.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий супермаркет влаштував киянам диявольський душ, відеошок.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік порізав пенсіонера та заживо залив цементом.

У Харкові в супермаркеті сталась стрілянина