Повідомляється, що бійка виникла між сторонами у приміщенні Приморського районного суду.

Поліцейським вдалося затримати 49 учасника побоїща. Вони були доставлені до Портофранківського відділення поліції для встановлення обставин події. Правова кваліфікація їх дій буде встановлена пізніше.

"Анкетні дані усіх доставлених в поліцію встановлено: більшість з них - мешканці інших регіонів України. Зараз правоохоронці встановлюють мету, з якою чоловіки прибули до Одеси", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Нагадаємо, На його місці міг бути кожен: випадковий киянин отримав три кулі в упор

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тричі вистрілив у перехожого.

Про це повідомляє у Відділі комунікації поліції Києва.

Зокрема, під час патрулювання в одному з київських районів співробітники поліції почули на вулиці кілька пострілів. Вони відразу ж вирушили до передбачуваного місця стрілянини і помітили чоловіка, який з усіх сил намагався втекти з місця події. Відзначається, що правоохоронці його затримали та вилучили пістолет.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Банда божевільних гопників громила бітами авто в центрі Києва: відео з присмаком 90-х

В Києві ввечері в понеділок, 19 листопада, група невідомих напала на автомобіль, який спокійно стояв у тягнучці на набережній біля станції поблизу метро Поштова площа

Запис шокуючого нападу була опублікована на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.

На відео видно, як до легковика підбігає чоловік з битою і починає ні з того ні з сього розбивати лобове скло. Водій тисне на газ, намагаючись відірватися, в кадрі з'являються чоловіки, які кидаються в погоню. Деякі з них тримають у руках палиці. Через хвилину один з нападників повертається, швидше за все, до свого автомобіля.

Також "Знай.uа" писав про те, що Дикі росіяни влаштували пекельне ковбасний побоїще, дісталося дітям і пенсіонерам

У російському Брянську під час відкриття нового продуктового магазину утворилася дика тиснява через дешевоу докторську ковбасу.