В Приморському районному суді міста Одеси в п'ятницю 23 листопада сталася масова бійка. Побилися групи підтримки фігурантів судового процесу. Про це стало відомо з повідомлення прес-центру Національної поліції України в Одеській області.

Як пишуть правоохоронці, 49 учасників конфлікту були затримані. Але цікаво навіть не це, а те, що більшість з учасників бійки були приїжджими з інших регіонів.

Зараз поліція уточнює обставини події з'ясовує, що стало тому причиною. Також правоохоронці з'ясовують, з якою метою ці люди прибули в суд Одеси.

Увага: відео містить ненормативну лексику! (18+)

Сьогодні під час судового засідання в Приморському суді м. Одеси по "земельним справам Затоки", активісти що не змогли залишатись байдужим до такої важливої справи, що приїхали аж з Вінниці та інших областей України (місцеві вже давно в ці ігри не граються), намагались влаштувати безлад та зірвати судове засідання, виникла штовханина, що була близько до того, щоб перерости в масову бійку В наслідку правоохоронці змушені були негайно втрутитись в ситуацію, 49 осіб з числа "небадужих до Затоки" були затримані та доставлені до місцевого відділку Поліція Одеської області де зараз встановлються їх особи та вирішується питання про правову кваліфікацію дій особисто кожного з них Цікаво, що одна з сторін судового процесу, витрачає значні ресурси не тільки на адвокатів, а на подібні "заходи" вважаючи що це є дійсно дієвим інструментом відстояти свою позицію, не соромлячись запрошувати тітушню з інших областей, виявляється є дійсно ті, що в це ще вірять Відео +18 нецензурна лексіка На фоні лунає рішучий голос "Кровавого Іща", що блискавично взяв ситуацію в приміщенню суду під контроль

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Ruslan Forostyak op Vrijdag 23 november 2018

Головний спікер НПУ Одеської області Руслан Форостяк написав, що ці так звані "активісти" прибули на суд з Вінниці та інших областей України. Було очевидно, що вони задалися метою влаштувати безлад на суді і зірвати засідання. Штовханина, яку вчинили тітушки, була близька до масової бійки, якої, на щастя, вдалося запобігти поліцейським.

"Цікаво, що одна із сторін судового процесу, витрачає значні ресурси не тільки на адвокатів, а на подібні "заходи" вважаючи, що це дійсно дієвим інструментом відстояти свою позицію, не соромлячись запрошувати "титушню" з інших областей, виявляється дійсно є ті, хто в це ще вірять", - написав Фростяк на своїй сторінці в Facebook.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", півсотні людей влаштували бійку в Одеському суді, поліція заявляє про "гастролери". Відео мордобою потрапило в мережу, повідомляється, що приїжджі застосували навіть зброю.

Нагадаємо, На його місці міг бути кожен: випадковий киянин отримав три кулі в упор

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тричі вистрілив у перехожого.

Про це повідомляє у Відділі комунікації поліції Києва.

Зокрема, під час патрулювання в одному з київських районів співробітники поліції почули на вулиці кілька пострілів. Вони відразу ж вирушили до передбачуваного місця стрілянини і помітили чоловіка, який з усіх сил намагався втекти з місця події. Відзначається, що правоохоронці його затримали та вилучили пістолет.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Банда божевільних гопників громила бітами авто в центрі Києва: відео з присмаком 90-х

У Києві ввечері в понеділок, 19 листопада, група невідомих напала на автомобіль, який спокійно стояв у тягнучці на набережній біля станції поблизу метро Поштова площа

Запис шокуючого нападу була опублікована на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.

На відео видно, як до легковика підбігає чоловік з битою і починає ні з того ні з сього розбивати лобове скло. Водій тисне на газ, намагаючись відірватися, в кадрі з'являються чоловіки, які кидаються в погоню. Деякі з них тримають у руках палиці.