При в'їзді в Грозний з боку Аргуна сталася масштабна аварія. Mercedes, за кермом якого перебував глава Шалінського району Чечні, двоюрідний брат керівника республіки Турпал-Алі Ібрагімов (на прізвисько "Швидкий") на величезній швидкості врізався в "Жигулі", в результаті чого двоє людей загинули.

Припускають, загиблими виявилися двоє пасажирів "Жигулів" - мати і дитина, які загинули на місці. Крім цього, чоловік, який перебував за кермом, глава сімейства, доставлений в лікарню, його стан оцінюється як важкий.

Турпал-Алі Ібрагімов
Турпал-Алі Ібрагімов

Турпал-Алі Ібрагімов
Турпал-Алі Ібрагімов

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше охорона Ібрагімова вилучила телефони у очевидців ДТП, щоб фотографії з місця події не потрапили в інтернет.

Турпал-Алі Ібрагімов
Турпал-Алі Ібрагімов

Дивіться: брат Кадирова влаштував ДТП

Нагадаємо, у центрі портового міста Чехбахар на березі Оманської затоки прогримів потужний вибух. Як повідомляв "Знай.ua", у російському оздоровчому таборі для дітей християнського напрямку "Веселка"колишня 57-річна директорка облаштувала справжній карцер. Також "Знай.ua" писав, в соціальних мережах з'явилося моторошне відео, де поліцейський в супермаркеті "Рост" в Харкові вбиває прицільним пострілом зловмисника, який напав на охоронця ножем.