Увечері 10 грудня, перебуваючи на Броварському проспекті Києва черговий нетверезий водій влаштував масову аварію, повідомляє "Информатор".

Очевидці стверджують, що автомобіль ВАЗ 21099 на повній швидкості в'їхав у Dacia, яка від удару відлетіла у дві машини на перехресті. Саме Dacia отримала найбільші пошкодження – в результаті зіткнення зім'яті передня і задня частини. Водій від медичної допомоги відмовився, а двох дівчат-пасажирів госпіталізували з травмами голови.

Згідно з попереднім висновком, у водія ВАЗ були явні ознаки алкогольного сп'яніння – він не міг рівно ходити, виразно розмовляти, а також мав сильний запах алкоголю. Подробиці події встановлюються.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Мешканці Києва практично щодня стають свідками ДТП, причому нерідко – за участі поліції. Приміром, нещодавно патруль вирішив зайти в кафе прямо на автомобілі, збивши при цьому пішохода. Як стверджують самі поліцейські, вранці вони прямували по вулиці Великій Васильківській у бік центру, але неподалік від Палацу Україна їх підрізав інший автомобіль. З цієї причини водій машини патрульних був змушений різко прийняти в бік, після чого вилетів на тротуар і в'їхав в літню терасу кафе "Бінокль". На шляху авто опинився пішохід, який від несподіванки не встиг відскочити і був збитий копами. В результаті у потерпілого чоловіка констатували перелом ноги, він був госпіталізований. Про подію громадськості стало відомо завдяки повідомленням київських ЗМІ.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що київські поліцейські з завидною постійністю стають винуватцями ДТП, скорочуючи кількість службових автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Харкові сталося жахливе ДТП, в результаті якого постраждала молода дівчина.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Києві зіткнулися дві поліцейські машини, при цьому копи не підпускали до них журналістів і всіляко намагалися приховати цей факт.