Daewoo Lanos не помітив пішохода і збив його за адресою вулиця Привокзальна, 1. Інцидент стався вночі, близько 4:30. Про це Інформатор повідомив з місця подій.

Lanos рухався по Привокзальній в сторону Харківського шосе. Коли він проїжджав Дарницький вокзал, на дорогу вибіг пішохід. Водій не встиг вчасно зреагувати і збив його.

Від різкого зіткнення з автомобілем потерпілий спочатку вилетів на передній бампер автомобіля і тілом розбив лобове скло. Після цього опинився на даху. Аварія сталася раптово, тому кермувальник не відразу зрозумів, що сталося і ще близько 30 метрів провіз збитого на даху.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чемний водій викликав на місце події "швидку" і патрульних. За попередньою інформацією, потерпілого з травмами середньої тяжкостігоспіталізували медики. Власник автівки, на щастя, не постраждав.

Кермувальник пояснив, що він не перевищував допустиму швидкість. На місці, де пішохід перебігав дорогу, був світлофор, але він не працював. Відтак, передбачити, що хтось раптом може перебігати проїжджу частину чоловік не міг. Правоохоронці, які працювали на місці інциденту повідомили, що ознак алкогольного сп'яніння у власника Daewoo немає. Утім чоловіка доправили в медустанову для проходження усіх необхідних експертиз.

З якою швидкістю рухався Daewoo Lanos і з чиєї вини сталася аварія згодом встановить слідство.

Возле Дарницкого жд вокзала Lanos сбил пешехода

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 11 december 2018

Нагадаємо, черепно-мозкові та втрачене око: під Києвом сталася кривава трагедія. Всіх постраждалих госпіталізували з різними травмами

Як повідомляв Знай.uа жахлива ДТП під Києвом: "швидкі" рятують постраждалих, на дорозі пробка.

Також Знай.uа писав, дорога в уламках і обірвані дроти: маршрутка потужно поцілувала тролейбус.