Під Києвом на Гостомельській трасі сталася моторошна аварія. Так, маршрутка врізалася в причіп вантажівки. В результаті інциденту постраждали пасажири, на місці працює поліція і бригади "швидких".

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

18+ Відео з місця жахливої #ДТП на Гостомельській трасі. За нашою інформацією, вже є один загиблий чоловік... Деталі аварії тут: https://kyivoperativ.info/dtp/ochen-sereznaya-avariya-proizoshla-na-gostomelskoj-trasse-marshrutnyj-avtobus-vexal-v-pricep-gruzovi/

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 11 december 2018

За інформацією київських журналістів, всіх постраждалих госпіталізували з різними травмами, є черепно-мозкові, у одного з пасажирів від удару випало очне яблуко, також постраждав підліток.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"На місці працює поліція, лікарі швидкої допомоги і рятувальники ДСНС. Число постраждалих в ДТП встановлюється. Спостерігається серйозний затор в обидві сторони", - повідомляють ЗМІ.

У прес-службі Нацполіції області заявили про одного загиблого.

"В результаті ДТП за участю маршрутного таксі і вантажівки один чоловік помер в кареті швидкої допомоги, ще три людини отримали тілесні ушкодження", - зазначили правоохоронці.

Варто нагадати, що харківське обласне бюро судово-медичної експертизи відправило до суду висновок, згідно якого експерти знову не змогли визначити, чи фігурантка смертельного ДТП Олена Зайцева під впливом опіатів у момент аварії. Цю інформацію повідомила адвокат потерпілих Лариса Матвєєва в Київському райсуді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео, як патрульний автомобіль женеться за Mercedes, який порушив правила дорожнього року. Зараз вже відомо, що поліцейські для зупинки транспортного засобу використовували таран, після чого водій іномарки втратив керування і вилетів з дороги. Варто зазначити, що сама подія сталася ще 18 вересня. Також відомо, що в результаті "гонки" постраждалих з обох сторін зафіксовано не було.

Нагадаємо, купа металу і довгі пробки: моторошна ДТП сколихнула столицю, на щастя, ніхто не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа жахлива ДТП під Києвом: "швидкі" рятують постраждалих, на дорозі пробка.

Знай.uа писав, дорога в уламках і обірвані дроти: маршрутка потужно поцілувала тролейбус.