У мережу виклали новий ролик, на якому показана бійка у храмі села Винятинці Заліщицького району. Священнослужителі "шарпали" один одного на очах у громади.

Нікого з них люди не змогли заспокоїти. Під час їх сутички було потрощено тетрапод та інші церковні атрибути.

Дивіться: бійка у храмі Тернополя

Бійка, якої начебто не було . С.Винятинці Заліщицького району

Geplaatst door Olena Kyrylyuk op Maandag 10 december 2018

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці вже відреагували на це безчинство – натякають, що таке неприпустимо у Піст, вимагають позбавити учасників сутички сану:

"Випадково включила це відео, побачивши цей хаос у Святині Господній, ніби током пронизило моє тіло від побаченого, в голові не вкладається що народ тратить розум влаштовуючи такі сцени в церкві, це як на мою думку диявол керує ними, бо більше тут нічого не скажеш...", "Встид що священики роблять в Піст так чекають зустрічі народження Ісуса можна на вулиці "рішати" проблеми а не в церкві приклад людям нема порядку вже і в церквах", "Зняти рясу!", - пишуть у коментарях.

Дивіться: сутичка у храмі (перші кадри)

Нагадаємо, через КПВВ "Новотроїцьке" на підконтрольну Україні територію не пропустили митрополита Донецької єпархії УПЦ МП Іларіона, про що повідомила пресс-служба єпархії. Як повідомляв "Знай.ua", у Тернополі конфлікт релігійних представників переріс у бійку під час візитації Архієпископа Тихона, супроводжуючих Його Високопреосвященство осіб та громади. Також "Знай.ua" писав, Філарет повстав проти Вселенського патріарха.