Міцний алкогольний напій увійшов в українське законодавство – там з'явилося поняття "віскі", про це пише видання Інтерфакс-Україна в четвер, 13 грудня. Справедливості заради, варто відзначити, що віскі у нас благополучно пили і раніше, але ось тепер плутанини з даним поняттям не виникне. Відповідний закон із змінами до Податкового кодексу "бюджетного пакету" вже опублікований на сайті парламетна і також – у газеті "Голос України".

Згідно з документом, віскі визначається як міцний спиртний напій, міцністю від 35 до 45 обертів, має характерний запах. Віскі виготовлений за коньячною технологією з витриманого в обвуглених усередині дубових бочках (ємностях з обвуглених дубовою клепкою) зернового дистиляту.

Крім того, в законі чітко визначено поняття "спирт етиловий денатурований" та "спирт етиловий неденатурований".

Раніше повідомлялося, що українські винороби висловили спільну позицію, яка узгоджується з діями уряду в частині виконання положень угоди про ЗВТ Україна-ЄС у питанні заміни найменувань продукції.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Знай.uа" писав, якою алкоголь можна вживати, якщо ви на кетодиете. З коктейлями доведеться розпрощатися.

Відмова від алкоголю — взагалі відмінна ідея, але якщо вам не хотілося вирішувати цю проблему настільки радикально, то є пару варіантів.

Джин, ром, віскі і горілка містять 0 г вуглеводів. Такі напої можна приймати з льодом або газованою водою.

Якщо ви не прихильник міцних напоїв або віддаєте перевагу вино, не турбуйтеся. У 30 грамах білого вина міститься від 3 до 6 грамів вуглеводів. З червоним вином можна бути менш суворим: в 150 мл міститься від 3 до 4 грам. Склад незначно коливається в залежності від сорту.

Також ми раніше писали, що Конор МакГрегор розповів, з ким ніколи не буде пити.

прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей зізналася, як заспокоює себе з-за Brexit: ЗМІ стверджують, що так і до алкоголізму недалеко.

Також ми повідомляли рецепт вівсяної каші з віскі і медом – такого ви точно ще не пробували. Але є сумніви щодо того, наскільки це – правильне харчування, і варто вживати таке перед спортзалом.

Нагадаємо, війна віскі: як Канада і Данія ділять острів з допомогою випивки. Канада і Данiя вже багато років воюють за маленький острів Ганса, розташований в Протоці Кеннеді між канадською провінцією Нунавут і Гренландією, яка, як відомо, належить Данії. Острів знаходиться рівно посередині протоки, через що обидві країни вважають його своїм.