У Києві 12 грудня в житловому будинку ліфт зажував коляску – в ній у цей час перебував 2-місячних дитина.

Як передає "Інформатор", подія трапилася в будинку за адресою вулиця Лариси Руденко, 6.

Відомо, що няня поверталася з прогулянки разом з дитиною. Коли вона почала викочувати коляску, ліфт раптом видав шум і різко рушив нагору. Коляска моментально була зажована кабіною, після чого рух зупинився. Жінка почала кричати, на її крики вибігли люди з сусідніх квартир і зуміли врятувати дитину із смертельної пастки.

На місці НС викликали поліцію, медиків та обслуговуючу ліфт компанію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Медики не знайшли у дитини ніяких травм.

Батько дитини зазначає, що проблеми з ліфтами в цьому будинку – випадок постійний, і іноді поломки тривають не один тиждень.

Нагадаємо, Фаер-шоу на кістках: поляки хотіли підпалити "візитку" Львова і жорстоко за це поплатилися

У Львові Личаківський районний суд оштрафував трьох польських студентів, які намагалися підпалити фаєри і влаштувати акцію на Личаківському цвинтарі. Про це повідомляється на сайті прокуратури Львівської області.

Всім трьом доведеться заплатити за 8,5 тис грн.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" До біса ліфти: названо найбільш простий вид кардіотренувань

Якщо підйом по чотирьох сходових прольотах становить для вас проблему, то, можливо, настав час навідатися до кардіологу.

До такого висновку прийшли дослідники з Університетської лікарні Коруньї в Галісії після того, як проаналізували дані 13 000 людей, які страждали від ішемічної хвороби серця, повідомляє Daily Mail.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Тепло, вода і боротьба зі сміттям: у Києві закінчилися гроші на найнеобхідніше

У Києві депутати почали формувати міської бюджет на 2019 рік - він становитиме близько 54 млрд гривень.

Директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко розповів, як гроші витратяться на сферу ЖКГ.

Під час презентації проекту бюджету 2019 директор Департаменту фінансів Володимир Репік заявив, що на цю сферу передбачено 3,7 млрд грн. Однак до засідання комісії сума зменшилася до 1,8 млрд грн, передає "Информатор".