Із дев’яти обстрілів двічі зафіксовано випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Також повідомляється про загибель одного українського військового, інформує прес-служба операції Об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Від ворожої кулі снайпера один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув", - йдеться у звіті.

Незважаючи на те, що ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових, бойовики систематично застосовують озброєння, заборонене Мінськими угодами.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

"Ворог здійснив обстріли з міномету калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил неподалік селища Гнутове, що на Маріупольському напрямку. Крім того, опорні пункти Об'єднаних сил поверглись обстрілу з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї на Донецькому напрямку в районі Мар'їнки, Красногорівки та Лебединського", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Путін вдарить з подвійною силою. Українцям розповіли, скільки бойової техніки вже біля кордону.

Також "Знай.ua", писав, що Туреччина втрутилася у конфлікт у Керченській протоці.

Раніше "Знай.ua" писав, що путінські бойовики вбили американця.

Бойовики ДНР підтвердили інформацію про те, що загиблий громадянин США перебував в Ростові. За їхніми словами, чоловік був “шпигуном ЦРУ” і його заарештувала ФСБ.