Бойовики ДНР підтвердили інформацію про те, що загиблий громадянин США перебував в Ростові. За їхніми словами, чоловік був “шпигуном ЦРУ” і його заарештувала ФСБ.

Тіло Вільяма Пол Райлі нещодавно виявили на одному з цвинтарів Ростова, пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на блог бойовика Михайла Полинкова на прізвисько "Хрусталік".

“Він дійсно був у нашій базі в Ростові. Але на Донбас ми його не пускали. Його дійсно заарештували наші спецслужби за підозру у шпигунство. За моєю інформацією, дізналися про його контакти з ЦРУ. Після цього його депортували на батьківщину. Можливо, він повернувся і намагався перетнути кордон самостійно, але я в цьому сумніваюся. Я також сумніваюся в тому, що його знайшли мертвим”,- написав бойовик на своїй сторінці у Facebook.

При цьому терорист вважає, що Райлі "пов'язаний з ЦРУ" і на його загибелі "намагаються влаштувати чергову інформаційну гру українці". Полинков стверджує, що з ним намагався сконтактувати американський журналіст з метою написати про смерть Райлі. Однак він відмовився від спілкування через те, що той “також агент ЦРУ під прикриттям”. Нині відомо, що саме Полинков зустрів Райлі в Москві 15 травня 2015 року.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вільям Пол Райлі припинив виходити на зв'язок з 2015 року. Лише минулого року російські медіа повідомили про те, що чоловіка пограбували в Ростові. Один з бойовиків стверджує, що Рейлі заарештувала ФСБ. 1 грудня ЗМІ Ростова опублікували інформацію про те, що на території ОРДО знайдено могилу американця. За інформацією джерела, Вільям загинув у середині 2015 року.

Нагадаємо – Путін вдарить з подвійною силою. Українцям розповіли, скільки бойової техніки вже біля кордону.

Також "Знай.ua", писав, що Туреччина втрутилася у конфлікт у Керченській протоці.

Раніше "Знай.ua" писав, що президент України Петро Порошенко о люднив інформацію про при кількість військових і техніки Росії, яка знаходиться на кордоні з Україною. Повідомлення про це він розмісти на своїй сторінці в Twitter.