На Одещині поліцейські розслідують крадіжку новорічної гірлянди із головної ялинки міста Чорноморськ.

Про це повідомляє Чорноморське відділення поліції на сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Поліція Чорноморська розшукує крадіїв гірлянди. У процесі моніторингу інформації в мережі інтернет 13 грудня працівники Чорноморського відділення поліції виявили факт крадіжки новорічної гірлянди із головної ялинки Чорноморська", - йдеться в дописі.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 185, що означає за крадіжку. Матеріали справи занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Однак власники викраденої гірлянди до поліції не зверталися.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліція запевняє, що на даний момент виконує всі необхідні заходи, аби встановити особу крадія чи групи крадіїв, а також розмір матеріального збитку.

У цілому світі активної триває підготовка до новорічно-різдвяних свят. У багатьох містах України вже встановили головну "красуню свят" - ялинку. Однак жителі міста Козова обурені виглядом головної ялинки у своєму місті.

Скоро Новий рік і чим ближче зима підбирається до цього свята, тим швидше біжить час, немов справді мчить у казкових білих санях з оленями, які проносяться над горами і долинами. І питанням: де, як і з ким зустрічати свято, - задається кожен. Тож якщо вас не приваблює можливість безвилазно просидіти його коло телевізора-комп'ютера-айфона-айпата з відром олів'є і ящиком шампанського, у вас є чудова альтернатива. Зустріти Новий рік можна оригінально і незабутньо, відправившись у Карпати.

Нагадаємо, що ми склали список найцікавіших речей, які потішать дітей будь-якого віку, а ціни не надто спустошать гаманці батьків.

Також "Знай.ua" писав, що Новий рік 2019: рік якої тварини за східним гороскопом.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що поліція Техасу в США заарештувала 31-річного чоловіка, який розповів дітям, щоСанта-Клауса не існує.