У цілому світі активної триває підготовка до новорічно-різдвяних свят. У багатьох містах України вже встановили головну "красуню свят" - ялинку. Однак жителі міста Козова обурені виглядом головної ялинки у своєму місті.

Про це написала місцева жителька у соціальній мережі Facebook.

"Як вам наша красуня?"- саме так підписане фото, яке за добу зібрало більше сотні негативних коментарів.

Допис викликав резонанс. "Бракує тільки пластикових пляшечок обгорнутих фольгою в якості іграшок. В 90-х таке пробували робити. Печалька...", "Чим ближче до свят, тим більше псується настрій: від цін, від зарплат, ще й від ялинки!", - писали містяни у коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А також жителі Козова додали: "Гарна ялинка, але вбрали як опудало. Позор меру. З року в рік все гірша і гірша. Стидно перед людьми, які приїжджають до нас у гості на Новий рік та Різдво. У інших сусідніх районах ялинки вбрані гарно, милують око, створюють святкову атмосферу. А в Козові ялинка кожного року, як інвалід, викликає жалість і сум. То гріхом в такому випадку переводити дерево", "Ніби напилась та ялинка, косить дуже. Посміховище".

Кожен може сам скласти свою оцінку дереву. Однак, у найпізніших коментарях користувачі соцмереж писали, зл влада кинулася підправляти вигляд ялинки після скарг.

Також на Софійській площі триває підготовка до новорічно-різдвяних свят. 25-метрову ялинку вже встановили, а нещодавно на вулицях з'явилися казкові звірі з творчості української художниці Марії Приймаченко.

Нагадаємо, що ми склали список найцікавіших речей, які потішать дітей будь-якого віку, а ціни не надто спустошать гаманці батьків.

Також портал "Знай.ua" писав, що укрпошта залишить українців без новорічних подарунків.

"Знай.ua" також писав, що секонд-хенди знову в моді: де купити новорічне вбрання за копійки.