За останні кілька років Україна опинилася на третьому місці у світі за імпортом б/у одягу, перед нею стоять тільки Палестина і Малайзія. Про це передає "Хвиля" з посиланням на "Сьогодні".

Багато хто помічав, що у великих українських містах "секонди" зустрічаються майже на кожному кроці. І поки одні вважають, що такі магазини тільки для жебраків, інші регулярно скуповуються там. Причому всім - від теплих щоденних речей до гірськолижного спорядження і святкового одягу.

Стилістка Юлія Циганенко впевнена, що при бажанні можна одягатися на секонд-хенді не гірше, ніж у звичайному магазині. Головне - це мати почуття стилю і розуміти сучасні тенденції в моді. Можна, наприклад, купити новорічне вбрання практично за копійки.

"Наприклад, йдемо на тематичну вечірку в дусі ретро-естетики. Як правило, такі речі перебільшені і для життя вони особливо не знадобляться. Тому я рекомендую пройтися по стокам і подивитися цікаві варіанти", – каже Юлія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Швидко пройшовшись рядами стилістка знаходить відмінний варіант – чорне оксамитове плаття.

"Можна додати нитку перлів, красиву прикраса, і плаття заграє. Можете обіграти його в ретро-стилі. Ось ще цікаве плаття – плісировка зараз в тренді, це жіночний варіант і дуже стрункий", – показує Юлія.

Для тих, хто не любить спецефічним запах речей, теж є вихід.

"Насправді запах в першу чергу свідчить про те, що річ оброблена, тобто ніякі бактерії, грибки не страшні. А щоб позбутися від нього – достатньо на ніч в морозилку покласти цю річ в кульочок", – розповідає Юлія.

Нагадаємо, порівнявши ціни, експерти підрахували, у скільки обійдеться відсвяткувати Новий рік для сім'ї з чотирьох чоловік.

Раніше Знай.ua повідомляв, у грудні трохи подешевшала свинина і курятина.

Також Знай.ua писав, воєнний стан викреслить з раціону українців найкорисніший продукт.