В Запоріжжі школярі підірвали петардами двох бездомних цуценят. Волонтери просять про допомогу.

Про це повідомляє видання «Заноза».

Інцидент стався у дворі багатоповерхівки, що розташована на Центральному бульвару. Для розваги підлітки кидали у цуценят петарди.

Зоозахисниця Валерії Зацной повідомляє, що після події зникли двоє цуценят. Залишився тільки один - дуже наляканий. Зараз активісти шукають для нього новий будинок.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Знову чиїсь "дітки" підірвали петардами під кіоском щенят!!!

Люди, кого ви виховали?! Знову це були школярі!! Це або гімназії 25 і 27 (юридична), або школа № 78. Центр міста Запоріжжя - Бульвар Центральний! Чиї діти - садисти?!

Мені тільки що розповіли маленькі діти, вони бачили, але не змогли протистояти. Сказали, що "хлопчики старших класів". Цих нелюдів вони, на жаль, не знають.
Після цього зникли двоє цуценят! Найбільш довірливі і контактні - у мене дуже нехороше відчуття, що вони там загинули.
Вдень ще пропав щеня - найменший, дівчинка. Вона після цих вибухів дуже стрессовала...
Залишився один - рудий, з оксамитовою шерсткою, дивний, повністю оброблений, чистенький", - пише Валерія Зацная в соціальній мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що журналістка Яніна Соколовська вважає, що абсолютно проукраїнським містами є Харків і Дніпро, в той час як Запоріжжя і Одеса – міста з переважанням проросійських настроїв серед жителів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Київській області, у місті Фастів, через вибух газу в 5-ти поверховому будинку пошкоджено 27 квартир, в яких проживають 63 людини. Відомо, що будинок повністю відключений від електро-, газо - і теплопостачання.
"Знай.uа" писав, що у Харкові, Фрунзенський районний суд продовжив арешт трьом обвинуваченим у справі теракту, що стався біля харківського Палацу Спорту три роки тому – 22 лютого 2015. Жертвами нелюдського нападу стали чотири людини – двоє загинули на місці, ще двоє померли в лікарні. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 11 осіб. Поліція затримала трьох обвинувачених у скоєнні цього теракту і продовжила їм арешт ще на два місяці.